KÜTAHYA / DOMANİÇ - Muratlı Ortaokulu

Muratlı Ortaokulu

Muratlı Köyü Domaniç/KÜTAHYA
Vizyon
Öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen,kendini ifade edebilen,toplum içerisinde yaşamayı bilen,milli ve manevi değerlere sahip çıkan,sadece kendisi için yaşayan değil ailesi ve milletinin sevinç ve üzüntülerine ortak olabilen, Atatürk’ün hedeflemiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çabalayan,karşılaştığı farklı sorunlara çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
Misyon
Öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak, onların bilgili,becerili,kendine güvenen,kendini ifade edebilen, toplum içerisinde yaşamayı bilen,milli ve manevi değerlere sahip çıkan,sadece kendisi için yaşayan değil, ailesi ve milletinin sevinç ve üzüntülerine ortak olabilen, Atatürk’ün hedeflemiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çabalayan,karşılaştığı farklı sorunlara çözümler üretebilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.
Başarılar
Okulumuzdan 2009-2010 yılında,2 öğrenci Anadolu Öğretmen Lİsesi,3 öğrenci Andolu Lisesi,7 öğrenci Meslek Lisesi;2010-2011 yılında 1 öğrenci Anadolu Öğretmen Lİsesi,4 öğrenci Anadolu Lİsesi,3 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi,6 öğrenci Meslek Lisesi,2011-2012 yılında 2 öğrenci Sağlık Meslek Lisesi,3 öğrenci Anadolu Lİsesi,4 öğrenci Meslek Lisesi kazanmıştır.
Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza ulaşım Kütahya-Tavşanlı-Domaniç üzerinden sağlanabileceği gibi, Bursa-İnegöl-Domaniç bağlantısı da kullanılabilir. İlçemizde ulaşım genel olarak minibüs kooperatifince sağlanmaktadır.
Okulumuza servis ile ulaşım yoktur.
Okulumuz Kütahya İli,Domaniç İlçesine bağlı Muratlı Köyü´nde bulunmaktadır.
Okulumuz Kütahya İl Merkezine 93 km,Domaniç İlçe Merkezine 8 km mesafededir.